miercuri, 19 aprilie 2017

Care sunt tendintele in materie de haine de firma anul acesta

www.addien.ro
Hainele de firma sunt un mod de viata

Exploreaza cele mai recente colectii de haine de firma si fii mereu eleganta si in pas cu moda tot timpul anului Creeaza-ti propriul stil din magazinul online Addien.ro si lasa-te inspirata de colectiile de hainele de firma semnate de cei mai renumiti designeri precum Armani, Antony Morato, Balenciaga, Bikkembergs, Blugirl-Blumarine, Cavalli, Canali, Dior, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Etro, Elisabetta Franchi, Fay, Fendi, Fred Perry, Givenchy, Gucci, Guess, Golden Goose, Givenchy, Hugo Boss, Iceberg, Kenzo, Liu Jo, Moschino, Michael Kors, Pinko, Philipp Plein, Peuterey, Pinko, Prada, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Trussardi, Twin-Set, Tom Ford, Valentino, Versace, Via delle Perle, Zegna si multe altele. E nevoie de doar cateva click-uri pentru a-ti alege tinuta mult visata, fie ea eleganta, retro, casual sau sexy. Creeaza-ti outfitul preferat din propunerile diversificate de haine de firma pe care le gasesti pe www.addien.ro si nu uita ca beneficiezi de transport gratuit cu verificarea coletului la livrare la orice comanda!

Daca vrei un plus de atitudine tinutelor tale, poti conta intotdeauna pe hainele de firma create de marii designeri precum Michael Kors sau Burberry. Cele mai mari nume din moda iti propun atat o abordare rock-chic, cat si un mix echilibrat intre duritate si glamour. Colectiile Philipp Plein sau Prada iti demonstreaza ca hainele de firma nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei mature si sofisticate. Daca acest stil impunator nu este totusi un fashion statement pe gustul tau, colectiile de la Dsquared2 sau Dolce&Gabbana vor conferi acelasi efect impozant tinutelor tale. Colectiile Gucci imbina stilul cu functionalitatea si cu un adaos potrivit de glamour, asa ca ai alternativa ideala pentru a explora aceasta tendinta!

Noul sezon vine cu o multime de concepte noi si in materie de haine de firma, dar pentru a-ti defini un stil care te caracterizeaza trebuie sa-ti cunosti personalitatea si sa alegi doar acele piese care-ti subliniaza stilul personal. Designerii de top iti ofera o multime de optiuni pentru a-ti crea imaginea care te reprezinta: fie ca preferi un stil elegant, casual, sport, clasic sau retro, designerii de firma s-au gandit deja la toate si ti-au pregatit doar surprize placute.
Lasa-te cucerita de tendintele momentului si creeaza-ti stilul care te defineste! Magazinul online Addien.ro ti-a pregatit o selectie de colectii de top, care pot deveni centrul de atractie al oricarei garderobe cu personalitate.

Daca te gandesti inainte de toate la comoditate atunci cand iti alegi tinuta preferata, avem vesti bune pentru tine: tendintele din moda transforma influentele sport intr-un fashion statement! Astfel ca designul ergonomic, formele atletice si accentele preluate din echipamentul de fitness sunt acum caltatile definitorii ale colectiilor de tip athleisure. Cel mai bun exemplu cand vine vorba de haine de firma confortabile este chiar designerul Giorgio Armani, ale carui creatii le regasesti pe www.addien.ro. O intreaga colectie inspirata de modele iconice. Aceast nou design combina in perfecta armonie stilul couture si cel casual. Elisabetta Franchi este un alt designer de top in preferintele doamnelor atunci cand vine vorba de haine de firma si ilustreaza cel mai bine tendinţa actuala prin creatiile sale inconfundabil de elegante si comode deopotriva.

Cand vine vorba de stilul retro, care castiga tot mai multi fani in acest sezon, ne gandim la brandul Etro care a redescoperit farmecul stilului clasic si l-a adaptat in ton cu tendintele contemporane. Daca ai decis sa investesti in haine de firma in acest sezon iti garantam ca nu vei da gres cu stilul clasic si cu resurse nelimitate de eleganta ale brandului Armani. Nu ne îndoim ca unele dintre piesele sale va deveni piesa ta favorita din garderoba. Philipp Plein iti ofera pe de alta parte modelul perfect daca vrei sa-ti pui in valoare personalitatea impunatoare si in plus este pe placul tendintelor momentului.
Viziteaza magazinul online www.addien.ro si descopera colectiile celor mai renumite branduri!

Daca-ti este dor de era Woodstock afla ca una dintre cele mai puternice tendinte ale acestui an o reprezinta influentele anilor 70. Investeste in haine de firma din materiale de calitate si culori care sa-ti scoata in evidenta personalitatea. Acestea sunt hiturile sezonului si o investitie inspirata in garderoba ta pentru ca nu se vor demoda nici in sezoanele urmatoare. Sandalele cu pene si platformele inalte sunt emblematice pentru un look inspirat de anii ‘70.  Accesorizeaza-te cu o geanta plic sau backpack si pregateste-te sa fii cea mai eleganta prezenta a sezonului, fie ca ai in plan o iesire la terasa sau la o petrecere cu dichis!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu