miercuri, 19 aprilie 2017

Ce incaltaminte de firma ar trebui sa porti anul acesta


www.addien.ro
Ce incaltaminte de firma ar trebui sa porti anul acesta

Incaltamintea de firma este indispensabila unei femei

O camera plina de incaltaminte de lux este visul orcarei femei pasionata de pantofi de firma. Incaltamintea reprezinta accesoriul care iti defineste look-ul: cu o pereche de sneakers vei fi sporty-chic, cu o pereche de cizme poti face fata cu brio unei zile pline de evenimente de dimineata pana seara, iar cu o pereche de pantofi cu toc vei fi mereu cea mai eleganta. Alege dintr-o gama larga de oferte de incaltaminte de firma pentru ea sau pentru el, disponibila pe  www.addien.ro si semnata de cei mai renumiti designeri precum Armani, 2Star, Adidas, Anna Baiguera, Aquazzura, Balenciaga, Bally, Bikkembergs, Burberry, Church’s, Diadora, Dior, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Dr. Martens, Elisabetta Franchi, Fendi, Givenchy, Gucci, Golden Goose, Givenchy, Hugo Boss, Hogan, Jimmy Choo, Kenzo, Moschino, Moncler, Michael Kors, Pinko, Philipp Plein, Prada, Philippe Model, Saint Laurent, Salvatore Ferragamo, Tod’s, Tom Ford, Valentino, si multe altele. Exprima-ti personalitatea din cele mai recente colectii de incaltaminte de firma pe care le gasesti pe Addien.ro si nu uita ca beneficiezi de transport gratuit cu verificarea coletului la livrare la orice comanda!

Pentru a oferi un plus de atitudine tinutelor tale mizeaza intotdeauna pe incaltamintea de firma din piele. Colectiile Philipp Plein sau Prada iti demonstreaza ca incaltamintea de firma nu trebuie sa lipseasca din garderoba unei femei mature si sofisticate. Daca acest stil impunator este totusi prea mult pentru tine, colectiile de la Tod’s, Casadei sau Dolce&Gabbana te vor ajuta cu siguranta sa-ti exprimi stilul personal. Colectiile Gucci imbina stilul cu functionalitatea si cu o doza pretioasa de glamour, exact cat iti trebuie ca sa explorezi in voie aceasta tendinta si sa-ti completezi outfit-ul cu piesele potrivite pentru tine.

Noul sezon vine cu o multime de idei noi si in materie de incaltaminte de firma, dar pentru a-ti scoate in evidenta stilul cu care te identifici, trebuie sa-ti cunosti personalitatea si sa alegi doar acele perechi de pantofi, sandale, sneakers, botine sau cizme care-ti subliniaza stilul. Una dintre cele mai puternice tendinte ale acestui sezon o reprezinta influentele anilor 70. Investeste in incaltamintea de firma din materiale naturale, in culori nude: piele intoarsa, pene aplicate, franjuri sau materiale textile naturale. Acestea sunt hiturile sezonului si o investitie inspirata in garderoba ta, mai ales ca nu se vor demoda niciodata. Accesorizeaza-ti tinuta preferata cu un plic chic sau un rucsac fashion si vei fi gata de plecare!

In acest sezon designerii au regasit farmecul stilului clasic si l-au adaptat perfect cu tendintele actuale. Daca ai decis sa investesti in incaltamintea de firma in acest sezon, poti alege la sigur stilul clasic si atemporal al brandului Armani. Nu ne indoim ca unele dintre piesele sale va deveni piesa ta favorita din garderoba. Insa mixul nu poate fi complet fara o pereche de pantofi cu toc mic, o aluzie subtila la fantezia anilor ’50, interpretata in ton contemporan. Jimmy Choo, Michael Kors sau Prada iti ofera modele pe toate gusturile, comode, elegante, chic si pe placul tendintelor momentului.
A venit momentul sa-ti alegi piesele preferate in materie de incaltaminte de firma si sa incepi sezonul cu mai multa incredere in tine si cu o garderoba fresh si plina de farmec! Viziteaza magazinul online www.addien.ro si descopera colectiile celor mai renumite branduri!

Comoditatea este esentiala atunci cand iti alegi o pereche de incaltaminte? Ei bine, vei fi incantata sa afli ca noile tendintele sunt de aceeasi parere si au transformat influentele sport intr-un fashion statement! Elementele definitorii ale stilului athleisure sunt formele atletice, designul ergonomic si accentele preluate din echipamentul de fitness, iar cel mai bun exemplu cand vine vorba de incaltaminte de firma confortabila este chiar colectia de pantofi sport de la Hogan, pe care o regasesti pe  Addien.ro
O intreaga colectie inspirata de modele iconice. Giuseppe Zanotti, un alt designer de top cand vine vorba de incaltaminte de firma, ilustreaza cel mai bine tendinta cu o pereche de sneakers pe care nu ii vei purta pe banda de alergat, ci pe catwalk! Lasa-te inspirata de colectiile marilor designeri si asigura-te ca stilul tau va ramane intotdeauna unic. Vezi care sunt tendintele impuse de moda actuala si gaseste-ti inspiratia pe  www.addien.ro Gaseste incaltaminte de firma care sa-ti completeze stilul personal: de la pantofi, sandale, derby, sneakers, botine si cizme, la accesoriile perfecte pentru a-ti completa tinuta.

Un comentariu: