miercuri, 19 aprilie 2017

Ce accesorii de firma ar trebui să porti anul acesta

www.addien.ro
Accesoriile de lux nu trebuie sa lipsească din garderoba ta

Pentru o fashionista adevarata accesoriile de firma nu vor fi niciodata prea multe! Descopera gama larga de accesorii de firma disponibile pe www.addien.ro de la cei mai renumiti designeri precum Armani, Burberry, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Fendi, Furla, Givenchy, Gucci, Guess, Moschino, Michael Kors, Pinko, Prada, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Tod’s, Valentino, Versace, Via delle Perle, Alexander McQueen, Alexander Wang, Alviero Martini, Blugirl-Blumarine, Bottega Veneta, Braccialini, Cavalli, Chloe, Coach, Fay, Golden Goose si multe altele. Pune-ti in valoare look-ul si feminitatea si profita de transportul gratuit cu verificarea coletului la livrare oferit la orice comanda de Addien.ro!

Noul sezon vine cu o multime de propuneri fresh in materie de accesorii de firma, dar pentru a-ti contura un stil unic, trebuie sa-ti cunosti personalitatea si sa alegi acele accesorii care-ti subliniaza modul tau de a fi. In acest sezon, designerii de top iti oferă o multime de optiuni pentru a-ti crea imaginea care te reprezinta: fie ca preferi un stil casual, sport, clasic sau glam, designerii de lux promit sa-ti indeplinească orice dorinta!
Lasa-te inspirata de tentintele momentului si alege ce-ti place mai mult din peste 18.000 de produse disponibile pe www.addien.ro si selectate pentru toti iubitorii de moda, indiferent de varsta sau preferinte.

Daca atunci cand iti alegi tinuta te gandesti in primul rand la comoditate, vei fi incantata sa afli ca tendintele din moda te sustin si transforma influentele sport intr-un fashion statement! Astfel „athleisure” devine sinonim pentru design ergonomic, croieli atletice si accente preluate din echipamentul de fitness si se regaseste pe buzele oricarei fashioniste care se respecta. Cel mai bun exemplu de accesorii de firma sunt chiar colectiile de genti, rucsacuri, portofele, curele si esarfe pe care le regasesti pe Addien.ro de la branduri renumite precum Armani, Burberry, Dolce&Gabbana, Dsquared2, Elisabetta Franchi, Fendi, Furla, Givenchy, Gucci, Guess, Moschino, Michael Kors, Pinko, Prada, Ralph Lauren, Salvatore Ferragamo, Stella McCartney, Tod’s, Valentino, Versace, Via delle Perle, Alexander McQueen, Alexander Wang, Alviero Martini, Blugirl-Blumarine, Bottega Veneta, Braccialini, Cavalli, Chloe, Coach, Fay, Golden Goose si multe altele.

O tendinta foarte puternica care si-a pus amprenta in ultima perioada o reprezinta influentele anilor ‘70, care ti se vor potrivi de minune daca esti adepta unui stil relaxat, dar feminin. Investeste in accesorii de firma din materiale naturale, in culori naturale: tesaturile, penele, pielea intoarsa, si franjurii sunt cele mai cautate anul acesta si vor reprezenta o investitie inspirata in garderoba ta pentru ca nu se vor demoda nici in sezoanele urmatoare. Sandalele cu platforme inalte sau cu pene aplicate sunt articolele cele mai emblematice ale anilor ‘70, deci nu ezita sa le incluzi in garderoba ta si sa le accesorizezi cu o geanta plic sau tip rucsac si pregateste-te sa fii cea mai chic prezenta a verii, fie ca vei merge la un concert in aer liber sau la o petrecere eleganta!

Daca doresti sa adaugi un plus de atitudine garderobei tale, alege cu incredere accesoriile de firma cu aplicatii sau parti metalice. Cel mai emblematic exemplu sunt lanturile, care au devenit preferatele designerilor in ultima perioada. Cele mai mari nume din moda iti propun un mix echilibrat intre duritate si glamour. Astfel poti alege dintre gentile mari semnate de Stella McCartney sau versiunile mini ale posetelor Miu Miu si vei intelege ca lanturile nu-si gasesc locul in garderoba adolescentelor, ci în dressing-ul unei femei mature si sofisticate. Daca o geanta cu lanturi nu este pe placul tau, atunci poti opta pentru accesoriile de firma mai mici care vor conferi acelasi efect tinutelor tale. Portofelele Dolce&Gabbana, Gucci, Furla sau Guess imbina stilul cu functionalitatea si cu o doza consistenta de glamour, asa ca ai o alternativa perfecta pentru a explora aceasta tendinta!

In acest sezon marii creatori de moda au redescoperit farmecul stilului clasic si l-au adaptat in ton cu tendintele contemporane. Daca te-ai hotarat sa investesti in accesorii de firma conteaza in acest sezon pe modelele clasice, atemporale si pline de eleganta semnate Dolce&Gabbana. Insa mixul nu poate fi complet in absenta unei perechi de pantofi sau sandale cu toc mic, care reprezinta de asemenea o aluzie subtila la spiritul anilor ’50. Prada, Jimmy Choo sau Michael Kors iti ofera modelele perfecte cu toc mic si sculptural, pe placul tendintelor momentului.
A sosit momentul sa te pui in valoare cu o garderoba fresh si sa-ti alegi accesoriile de firma preferate care sa-ti confere mai multa incredere in tine! Magazinul online www.addien.ro te asteapta sa-l explorezi si sa descoperi colectiile celor mai renumite branduri!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu